top of page

WIE STOPT KAPRIJKE ???

De EsportLeagueOV dendert aardig verder en we zijn al over halfweg en wat leert ons de tussenstand ?Bram Van Durme ontpopte zich al tot dé te kloppen man met zijn Kaprijke. De cijfers liegen er niet om met 27/27 en een saldo van +24. 3x was er maar 1 doelpuntje verschil maar net dat tikkeltje meer ervaring , klasse of geluk zorgt ervoor dat Bram nog geen puntenverlies leed. Maxime Pieters van Drongen staat met 21/24 op de 2de plaats. Op speeldag 2 verslikte Maxim zich aan de Pinte. Gilles Verlinden van De Pinte heeft door de LIVE van eergisteren tegen Bram ook reeds een match meer dan de andere ploegen. Voorlopig staat hij nog op een 6de plaats maar dat kan veranderen als iedereen zijn 9de match heeft afgewerkt. Revelatie Maxim Peeters van Denderhoutem staat 3des en wacht hem deze week een topper tegen Moerbeke, die 5de staan in de stand. Ik durf te stellen dat bij winst Denderhoutem de playoffs moeilijk kan mislopen. Moerbeke met Kyoni Simons als esporter is in goeie doen. De laatste 3 matchen leverden even veel zeges op.

Eendracht Aalst en Raphael Gieskes staan geruisloos op een knappe 4de plaats. Zowel tegen Denderhoutem als tegen Kaprijke verloor hij met maar 1 doelpunt verschil en dus bewijst dit dat ook met hem zal moeten rekening gehouden worden.

Dikkelvenne met Jordy Verleysen voelt dat de Premier League van een hoog niveau is. Jordy haalde al meermaals de finale op één van onze VTO FIFA TORNOOIEN namelijk. Nu staat hij als outsider op een 7de plaats. Binnenkort treft hij enkele rechtstreekse concurrenten welke wel eens héél belangrijk zouden kunnen worden.

Thibeaux Van Nuffel, nog een outsider en zelfs één der favorieten is de laatste die de felbegeerde top 8 bezet. Met nu 4 wedstrijden tegen niet-top8-ploegen moet Thibeaux zijn playoffplaats veilig kunnen stellen.

Schoonaarde (Grisha Bracke) en St Pauwels (Willem Vromant) kunnen mits winst in hun volgende wedstrijd opschuiven maar verlies zou hen doen wegglijden van de top8.

In de strijd om niet te degraderen hebben Muide (Kevin Claeys), Lochristi (Maxime De Vlieger) en Verrebroek (Bart Vaerewijck) nog een klein beetje adem maar als Zele B met Aleks Malusha en of Mats Depraeter met zijn HO Kalken een driepunter pakken, zullen er donkere wolken verschijnen boven dit drietal.

Jhonmar Soon is nog steeds op zoek naar zijn eerste driepunter welke wel heel dringend moet vallen als hij de degradatie naar de Second League wil vermijden. Kom op Jhonmar ... alles kan , niet opgeven. Fifa begint maar … in de 2de helft 😜




43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page